Gevelwerken en voegwerken Geel - bouweninGeel.be

woningvandemaand
Geel
Ga naar de inhoud

Gevelwerken en voegwerken Geel

Ruwbouw
ruwbouw turnhout


De juiste keuze van je gevelbekleding

De gevelbekleding is naast de architectonische vormgeving een belangrijk onderdeel van je woning. Gebruikte gevelmaterialen zoals hout, steen of bepleisteringen (geheel of gedeeltelijk) kunnen de gevel een origineel karakter geven. Bij de keuze van je gevelbekleding dien je echter rekening te houden met verkavelingsverordeningen en stedenbouwkundige voorschriften.


Bakstenen en bepleistering


Een baksteen, ook wel gevelsteen genoemd, is een milieuvriendelijk bouwmateriaal bij uitstek. Het is een uit klei gebakken steen, die probleemloos kan worden gerecycleerd en opnieuw kan worden gebruikt. Je hebt bijna een onbeperkt aanbod wat de kleur, het formaat alsook de structuur van de steen betreft.


Gevelbepleisteringen worden meestal gemaakt op basis van cement, kalk en een aantal additieven. Je hebt ze in verschillende kleuren en texturen. Ze ogen mooi bij een strakke en moderne vormgeving en zijn eveneens geschikt voor binnen.Voegwerken


Met de kleur van je voegwerken (voegmortel) kan je het totaaluitzicht van je woning sterk beïnvloeden. Je kan een muur opvoegen in dezelfde kleur als de gevelsteen of in een kleur die ermee contrasteert. In het ene geval zal je muur er massiever uitzien terwijl in het andere geval de muur een duidelijker textuur zal hebben. Verlijmen en dunmetselen van gevelstenen behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor wordt voegwerken overbodig en krijg je een homogeen geheel.


Advertenties
Bouwonderneming VINUS bvba
Beton en Bouwmaterialen Pauwels bvba
Bouwwerken Laurijssen bvba
MW Renobouw cvba
Bouwbedrijf Bernaerts - De Laet
R-construct bv


 

Overzicht aannemers gevelwerken en voegwerken regio Geel


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.

Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

Voegwerken Segers Peter
Grote Steenweg 78, Geel
014 96 04 04

Voegwerken Van den Bergh bv

Bruul 44/C, Geel

0498 49 49 05

Terug naar de inhoud