Schrijnwerken en deuren Geel - bouweninGeel.be

woningvandemaand
Geel
Ga naar de inhoud

Schrijnwerken en deuren Geel

Afwerking
afwerking bouwen turnhout


Binnenschrijnwerk bepaalt de kwaliteit van je wonen.

Plafonds, wand- en inbouwkasten behoren tot het binnenschrijnwerk. Maar ook oplossing op maat zoals het plaatsen van scheidingswanden of het inrichten van hobbykamers en zolders maken deel uit van het binnenschrijnwerk.


De meeste projecten worden in het eigen atelier op maat gemaakt en bij de klant geplaatst. Zoek daarom een deskundige die over de nodige expertise beschikt om binnenschrijnwerk van topkwaliteit te leveren en die je binnenschrijnwerk van concept tot afwerking verzorgt.Binnenschrijnwerk en deuren

De juiste deuren op de juiste plaats voor ieders budget. De draaideur is de meest gekende en voorkomende deur. Let bij het plaatsen van deuren op de draairichting van de andere vlakbij liggende deuren. De harmonicadeur en de schuifdeur bieden een ideaal antwoord op plaatsgebrek. Het aanbod is groot en zowel kwaliteit als budget zijn doorgaans de bepalende factoren. De goedkoopste zijn de verfdeuren, dan heb je de iets duurdere deuren in fineerhout, en vervolgens de duurdere deuren uit massiet hout. Verder heb je nog de deuren (deels of volledig) in glas.


Advertenties
kve engineering
Beton en Bouwmaterialen Pauwels bvba
Airco Vranken


 
Bouwbedrijf Bernaerts - De Laet

Overzicht aannemers schrijnwerk en deuren regio Geel


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.

Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

A.R.P. Afwerking en Renovatie

Meergorenbaan 106, Mol

0495 125 377


Daemen L

Wauwerken 32, Mol

014 31 07 92

Jo Dierckx
Beekhoek 43b, Geel 0496 676 748
Terug naar de inhoud