Isolatiewerken Geel - bouweninGeel.be

woningvandemaand
Geel
Ga naar de inhoud

Isolatiewerken Geel

Ruwbouw
ruwbouw turnhout


Isolatie van kelder tot dak


Een woning verliest warmte via muren, ramen, dak en vloer. Een goede isolatie (vloer-, wand- en dakisloatie) zorgt voor een aanzienlijke daling van uw verwarmingskosten. Een goede isolatie gaat altijd gepaard met een goede ventilatie. Ventilatie wil zeggen dat verontreinigde lucht afgevoerd en vervangen wordt door verse lucht. Dit kan zowel natuurlijk (met eenvoudige ventilatieroosters) als mechanisch (met een aandrijfsysteem) gebeuren. Isoleren en ventileren betekent minder energiekosten, minder gezondheidsklachten en meer comfort.


Energieprestatieregelgeving


Het doel van deze Vlaamse regelgeving is om energiezuinige, comfortabele gebouwen te realiseren. Alle bouwaanvragen (nieuwbouw en renovaties) die na 1 januari 2006 worden ingediend, moeten een bepaald niveau van thermische isolatie, energieprestatie (isolatie, energiezuinige verwarmingsinstallatie, ventilatie, ...) en een gezond binnenklimaat behalen.

De eisen die bij de energieprestatieregelgeving horen, worden de 'EPB-eisen' genoemd. EPB staat voor 'Energieprestatie en Binnenklimaat'. Meer info vind je op www.energiesparen.be/epb/energieprestatieregelgeving/

Vanaf de ontwerpfase van de nieuwbouw dien je rekening te houden met de opgelegde niveaus van isolatie, energieprestatie en binnenklimaat om te voldoen aan de 'EPB-eisen'. Laat je hierbij adviseren door jouw architect. Tevens zal hij de geplande maatregelen en materialen integreren in de bouwaanvraag en in de verdere detaillering van de bestekken.


De meerkost van je isolatie verdien je niet alleen terug door lagere verwarmingskosten, maar ook zijn er tal van isolatiepremies verkrijgbaar. Hiervoor kan je terecht bij de Vlaamse overheid, het gemeentebestuur, de provincie en je netbeheerder. Meer info vind je op www.energiesparen.be/subsidies en www.premiezoeker.be


Advertenties
Bouwonderneming VINUS bvba
Beton en Bouwmaterialen Pauwels bvba
Bouwwerken Laurijssen bvba
MW Renobouw cvba
Bouwbedrijf Bernaerts - De Laet
R-construct bv


 

Overzicht aannemers isolatiewerken regio Geel


Jouw bedrijf kan je hier ook gratis aanmelden in deze categorie.


BDL-Bouw bv
Puntstraat 49, 2440 Geel


T 014 73 53 61
E info@
bdl-bouw.be

W www.bdl-bouw.be


Bedrijf

Adres

Telefoon

Info

BDL-Bouw bv
Puntstraat 49, Geel 014 73 53 61 website
Renovatiewerken VD&K bv
Ginderbuiten 99, Mol
0473 951 390

Krebo bv
Antwerpseweg 142, Geel
014 72 95 94

Terug naar de inhoud